У Житомирі шукають вибухівку в лікарнях і освітніх закладах
У Житомирі шукають вибухівку в лікарнях і освітніх закладах

Житомирська обласна лікарня отримала ліст про замінування всіх медичних закладів, Житомирська політехніка отримала подібний лист, але в ньому йшлося про замінування коледжів, інститутів та університетів міста.

Житомирська поліція перевіряє інформацію щодо можливого замінування медичних і навчальних закладів міста. Про це повідомила речниця головного управління Нацполіції в Житомирській області Вікторія Дубовик, пише Укрінформ.

"О 12:15 надійшло повідомлення від працівника Житомирської обласної клінічної лікарні про те, що на їхню електронну адресу надійшов лист про замінування всіх медичних закладів міста Житомира", - зазначила Дубовик.

О 13:24 працівник університету Житомирська політехніка повідомив про подібний лист, але в ньому йшлося про замінування коледжів, інститутів та університетів міста.

На момент розмови з кореспондентом Укрінформу, як повідомила речниця, було завершено обстеження 56 ліцеїв міста і прилеглих до них територій. Вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено, перевірки тривають.

З навчальних закладів евакуювали близько 1500 людей, рух транспорту не перекривався. 
Добавил: Loci
Категория: Украина 320
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close