Операція "Майдан-3" триває - Буданов
Операція

Росія використовує всі можливі фактори для створення соціальної напруги в Україні, зазначив очільник ГУР.

Росія продовжує в Україні операцію "Майдан-3", і вона просувається. Про це сказав керівник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю для ВВС Україна, оприлюдненому у понеділок, 22 квітня.

На запитання журналіста, чи досі актуальна операція "Майдан-3", він відповів: "Так, вона триває і просувається. На жаль, вона просувається".

При цьому він не став уточнювати, яким саме чином операція просувається.

"Це питання, яке вже стосується державної таємниці. Вибачте, більше, ніж те, що було сказано, я вже не можу розповісти. Але ще раз вам кажу: росіяни над цим працюють", – сказав очільник ГУР.

За словами Буданова, проросійські сили досі є в Україні, однак вони чітко не показують свою позицію.

"Вони чітко розуміють, що суто проросійські сили зараз не зможуть функціонувати. Тому вони камуфлюють це під різного роду діяльність, під різні питання соціальної напруженості. І це не буде виглядати, воно не має виглядати як якась проросійська позиція. Ні. Абсолютно ні", – пояснив він.

Також Буданов додав, що "Росія використовує всі можливі фактори для створення соціальної напруги".

Нагадаємо, у листопаді 2023 року президент Володимир Зеленський заявив, що Росія реалізує план дезінформації "Майдан-3". Москва прагне посіяти розкол в українському суспільстві, створити "хаос" всередині країни та усунути президента.
Добавил: Loci
Категория: Украина 435
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close