Спадкоємиця мільярдів Айві Гетті розлучається з чоловіком
17.04.2024 14:06 1179
Спадкоємиця мільярдів Айві Гетті розлучається з чоловіком

Айві Гетті подала на розлучення зі своїм чоловіком Тобіасом Енгелем після чотирьох років шлюбу. Причина розриву наразі невідома.

Спадкоємиця мільярдера Айві Лав Гетті, правнучка нафтового магната Жана Пола Гетті, подала на розлучення зі своїм чоловіком Тобіасом Енгелем. Про це повідомляє Daily Mail.

Зазначається, що 29-річна дівчина вирішила розірвати шлюб після чотирьох років спільного життя. Заяву на розлучення вона подала ще в січні. Пара уклала шлюбний договір, щоб захистити своє майно.

"Очевидно, що Айві, будучи членкинею сім'ї Гетті, обережно ставиться до юридичної плутанини", - повідомило виданню джерело.

Варто нагадати, що Гетті та Енгель спочатку познайомилися через родича, а згодом почали зустрічатися після возз'єднання на заході Паризького тижня моди.

Пара часто їздила разом на відпочинок, під час одного з яких в Італії чоловік зробив пропозицію коханій на заході сонця.

У грудні 2020 року пара зіграла приватне весілля, а в листопаді 2021 року провела більш публічну і пишну церемонію.

Серед гостей заходу були члени сім'ї Айві, в тому числі її тітка Ванесса Гетті та її двоюрідна сестра, трансгендерна модель і активістка Натс Гетті. Також на ексклюзивному заході були присутні дизайнер Вес Гордон, редакторка відділу моди Геміш Боулз, активістка Марша Молінарі, модель Лора Генсон Сімс, режисер Крістіан Коппола й акторка Аня Тейлор-Джой.

Айві - правнучка нафтового магната Жана-Поля Гетті й онука Гордона Пітера Гетті, який до своєї смерті входив до списку 400 найбагатших американців за версією Forbes.

Її батько, Джон Гілберт, помер від передозування фентанілу та серцевих ускладнень у 2020 році у віці 52 років.

Прадід Гетті володів компанією Getty Oil і колись був найбагатшою людиною у світі. Він також відомий тим, що відмовився платити викуп за свого онука Джона Пола Гетті ІІІ у розмірі 17 мільйонів доларів після його викрадення у 70-х роках. Ця історія була екранізована в серіалі Траст 2018 року.

Раніше повідомлялося, що Нікіта Добринін назвав причину розлучення з Дашею Квітковою і зізнався, як намагався врятувати їхній шлюб.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 1179
Рейтинг: 4.7/7
Всего комментариев: 0
avatar
close