Стало відомо, хто очолив наглядову раду Укроборонпрому
Стало відомо, хто очолив наглядову раду Укроборонпрому

Давід Ломджарія має більш ніж 25-річний досвід успішної роботи з компаніями зі списку Fortune 500 та великими міжнародними фінансовими установами

Головою наглядової ради Акціонерного товариства Українська оборонна промисловість обрано Давіда Ломджарію, який є представником держави від Міністерства оборони України. Про це сьогодні, 17 січня, повідомила пресслужба Укроборонпрому.

"Давід Ломджарія має більш ніж 25-річний досвід успішної роботи з компаніями зі списку Fortune 500 та великими міжнародними фінансовими установами", - зазначають в Укроборонромі.

Повідомляється, що Ломджарія з лютого 2022 року є членом наглядової ради АТ Укрзалізниця, де зробив чималий внесок у реалізацію реформи корпоративного управління, зокрема забезпечення прозорості діяльності, впровадження практик відповідального ведення бізнесу та підзвітності.

Раніше повідомлялося, що АТ Українська оборонна промисловість (Укроборонпром) за січень-вересень 2023 року збільшило виробництво техніки та озброєння на 62% до показників минулого року.
Добавил: Loci
Категория: Украина 657
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close