Британія закликала союзників подвоїти допомогу Україні
26.01.2024 11:20 601
Британія закликала союзників подвоїти допомогу Україні

Велика Британія "віддана підтримці України в її прагненні захистити себе і продовжуватиме надавати непохитну підтримку Україні, доки вона не переможе".

Велика Британія закликала союзників подвоїти військову допомогу Україні, щоб вона могла себе захистити від російських агресорів. Про це у четвер, 25 січня, зяавив постійний представник Великої Британії при ОБСЄ Нілл Голланд на засіданні Постійної ради цієї організації у четвер у Відні, передає Укрінформ.

Звертаючись до представників інших країн, він вказав, що минає 700 днів з моменту неспровокованого, незаконного, повномасштабного вторгнення Росії в Україну, яке завдає величезних руйнувань народу України.

"Наша відповідь має бути у вигляді сили, стійкості та єдності. Настав час подвоїти нашу підтримку, щоб Україна не лише перемогла у війні, але й вийшла з неї сильною, суверенною і вільною країною", - сказав він.

Британський посол підкреслив, що "зусилля Росії, спрямовані на підрив глобальної стабільності, мають бути та будуть зупинені".

"Якщо ми дозволимо Росії зруйнувати цю стабільність, ризики для регіону ОБСЄ і світу будуть великими", - додав він.

Дипломат наголосив, що Велика Британія "віддана підтримці України в її прагненні захистити себе і продовжуватиме надавати непохитну підтримку Україні, доки вона не переможе".
Добавил: Loci
Категория: Мир 601
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close