Хацкевич розповів про сутичку з фанатами у Польщі
03.04.2024 16:40 1657
Хацкевич розповів про сутичку з фанатами у Польщі

Колишній тренер київського Динамо і уболівальники Заглембе почубилися під час тренування.

Агресивні фанати польського Заглембе дійсно прийшли на тренування команди і сталася бійка. Цю інформацію підтвердив головний тренер польської команди Олександр Хацкевич.

За словами білоруського фахівця, невідомі дійсно намагалися атакувати команду, але все минулося без постраждалих.

"На тренуванні команди був дуже неприємний інцидент, назвемо цю ситуацію саме так. Гравці та представники тренерського штабу вийшли тренування і на нас накинулась група невідомих молодиків. Всі були в балаклавах. Чоловіків 30-40. Точно не рахував скільки їх було. Ці молодики вискочили на поле та поводили себе дуже агресивно. Намагалися тиснути на нас фізично.

- Тобто, хотіли побити?

– Певно, що так. Однак минулося. Більшість тренерів, я в тому числі, та майже всі гравці команди оперативно покинули поле. Місцеві футболісти, поляки, залишилися і вели з цими хлопцями якийсь діалог. Про щось говорили, не можу сказати про що саме. Не тому, що не хочу розповідати, ні. Просто польську мову розумію не так добре. Були якісь претензії.

– Стосовно не найкращих результатів команди під вашим керівництвом?

– Можливо. Чесно, я не зрозумів з тих слів, які почув польською, у чому була суть.

– Найголовніше питання: з вами все гаразд?

– Так. Ні синців, ні подряпин. Все добре. Після того, як ця група невідомих людей залишила нашу базу, ми повернулися на поле та провели тренування. Більше того, завершили його в хорошому гуморі.

– Я так розумію, що це були представники ультрас Заглембє?

– Вони не представились, ким є. Жодних розпізнавальних знаків на них теж не було. Ніякої клубної атрибутики чи чогось такого.

Найбільше мене в цій ситуації обурило те, що ми й досі не можемо зв’язатися з президентом клубу. В мене до нього є одне дуже серйозне питання: як так могло статися, що на команду напали на її базі? Чому клуб ніяк, взагалі ніяк (!), не забезпечив безпеку гравцям і тренерам? Дякувати богу, все минулося, але…", - сказав Хацкевич в коментарі sport-express.ua.

Нагадаємо, що Олександр Хацкевич очолив Заглембе в січні цього року. За неповні три місяці тренер так і не зумів підняти команду з останнього місця другої ліги Польщі.

Добавил: Loci
Категория: Спорт 1657
Рейтинг: 3.3/3
Теги: Польща
Всего комментариев: 0
avatar
close