Бондаренко: У матчі із Селтіком хочемо зробити ще один крок до своєї мрії
Бондаренко: У матчі із Селтіком хочемо зробити ще один крок до своєї мрії
Півзахисник донецької команди поділився очікуваннями від поєдинку п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів.
Шахтар чекає на непростий матч проти Селтіка в п'ятому турі групового раунду Ліги чемпіонів. Так вважає півзахисник донецької команди Артем Бондаренко.

Однак на передматчевій прес-конференції футболіст "гірників" пообіцяв зробити все можливе, щоб наблизитися до мрії - виходу до плей-офф Ліги чемпіонів.

"Чекаємо на дуже непросту гру. Вивчили Селтік і поважаємо суперника - це хороша команда, яка демонструє інтенсивний футбол, створює багато моментів. Тим більше, за підтримки своїх уболівальників вони здатні доставити ще більше проблем. Але ми готові до цього і постараємося показати свою гру. Ми приїхали сюди за результатом та хочемо зробити ще один крок до нашої мрії - кваліфікації до наступного раунду Ліги чемпіонів.

Нині у нас дуже напружений графік - багато переїздів, багато матчів. І мені як гравцеві це рішення дало більше часу на відпочинок, тому що ми витрачаємо багато часу на довгі і важкі переїзди. Думаю, нам це піде на користь, тому що ми будемо свіжішими та зможемо показати свій футбол", - цитує Бондаренка офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, що поєдинок п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів Селтік - Шахтар відбудеться сьогодні, 25 жовтня. Стартовий свисток на стадіоні Селтік Парк у Глазго прозвучить для команд о 22:00 за київським часом.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 127
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close