Лікар розповів, чи зіграє Миколенко на Євро через отриману травму
Лікар розповів, чи зіграє Миколенко на Євро через отриману травму

Колишній працівник медичного відділу ФК Рух Дмитро Бабелюк прокоментував отримане українцем ушкодження.

Віталій Миколенко зможе зіграти за збірну України на чемпіонаті Європи з футболу. Так вважає колишній працівник медичного відділу ФК Рух Дмитро Бабелюк.

Нагадаємо, захисник травмувався на 41 хвилині дербі Евертона з Ліверпулем в АПЛ. За словами лікаря, українець має пропустити не більше 6 тижнів.

"Віталій Миколенко травмував гомілкостоп. У дербі проти Ліверпуля українець невдало приземлився на газон у боротьбі проти Дарвіна. Як бачимо на відео, причиною підвороту гомілкостопу стало те, що пʼятка лівої ноги наступила на ногу Дарвіна, змінюючи кут опори, що призвело до підвороту суглобу. В підсумку бачимо типовий підворот суглобу з ушкодженням латеральної групи звʼязок. Як правило, вони при такій травмі розриваються. Факт того, що Віталій зміг дограти тайм, хоч і кульгаючи, дає надію, що не все так серйозно. Тим не менше, ушкодження звʼязок точно є, питання наскільки воно серйозне. Відновлення від такої травми може зайняти від 2 до 6 тижнів, в залежності від складності надриву. Найкращий сценарій для Віталія - розтягнення звʼязок і пропуск трохи більше тижня після чого повернення на поле з щільно затейпованим "галіком". Слід очікувати офіційної інформації від клубу", – написав Бабелюк у Телеграм-каналі.

Нагадаємо, що чемпіонат Європи-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня
Добавил: Loci
Категория: Спорт 659
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close