ЗСУ нищать ворога на околицях Роботино - генерал
ЗСУ нищать ворога на околицях Роботино - генерал

На Запорізькому напрямку ворог повернувся до тактики малих штурмових груп із залученням бронетехніки.

Українські захисники відбили 10 російських атак на село Роботине у Запорізькій області. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) Таврія бригадний генерал Олександр Тарнавський у Telegram в понеділок, 19 лютого.

"Тут росіяни повернулися до тактики малих штурмових груп із залученням кількох одиниць бронетехніки. Ці спроби наступальних дій припиняються, ворог на околицях Роботино знищується", – написав він.

На Авдіївському напрямку підрозділи ЗСУ закріпилися на нових рубежах оборони і відбили п’ять атак ворога в районах Новобахмутівки, Ласточкиного та Первомайського. Наші військові успішно відбивають спроби російських окупантів розвинути наступ.

"На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Георгіївки, Побєди, Новомихайлівки, де ворог за підтримки авіації 18 разів намагався прорвати оборону наших військ", – зазначив Тарнавський.

Загалом у зоні відповідальності ОСУВ Таврія за минулу добу ворог завдав 26 авіаударів, здійснив 33 штурмові дії та 803 артобстріли. Загальні втрати ворога в операційній зоні минулої доби такі: 624 вбитих, чотири танки, 21 бронемашина, чотири артсистеми, сім автомобілів, установка розмінування УР-77, яку називають Змій Горинич.

Також Сили оборони знищили один склад боєприпасів ворога, нейтралізували або знищили 239 різних дронів.
Добавил: Loci
Категория: Украина 346
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close