На Харківщині на російській вибухівці підірвалися чоловік і вантажівка
На Харківщині на російській вибухівці підірвалися чоловік і вантажівка

Поблизу села Іванівка деокупованого Чугуївського району підірвалася вантажівка КамАЗ із причепом, а в селі Борщова Липецької громади Харківського району чоловік 1956 року народження підірвався на протипіхотній міні Пелюстка.

На Харківщині на російській вибухівці підірвалася вантажівка, а від вибуху російської протипіхотної міни постраждав чоловік. Про це в понеділок, 8 квітня, повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області.

Повідомляється, що поблизу села Іванівка деокупованого Чугуївського району підірвалася вантажівка КамАЗ із причепом. Водій не постраждав, а техніку значно пошкоджено.

А в селі Борщова Липецької громади Харківського району на території садового товариства чоловік 1956 року народження підірвався на протипіхотній міні Пелюстка. Його госпіталізували з міно-вибуховою травмою лівої ноги.

У ДСНС закликали харків'ян дотримуватись заходів мінної безпеки, особливо там, де відбувалися бойові дії, або на територіях, які перебували під окупацією. Зокрема в ДСНС розповіди про небезпеку міни Пелюстка.

"Міна ПФМ-1 Пелюстка - надзвичайно небезпечна протипіхотна міна натискної дії. Розрахована на ураження нижньої частини ноги. Може бути зеленого або оливкового кольору, що дуже ускладнює її виявлення. Для приведення в дію достатньо докласти невелике зусилля - від кількох кілограмів", - йдеться в повідомленні.
Добавил: Loci
Категория: Украина 737
Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close