У ВМС прокоментували знищення корабля Цезар Куніков
У ВМС прокоментували знищення корабля Цезар Куніков

У Чорноморському флоті РФ зараз "у строю" залишається лише п’ять кораблів, зазначив Дмитро Плетенчук.

У ВМС України прокоментували знищення російського великого десантного корабля Цезар Куніков, згадавши слова президента РФ Володимира Путіна під час трагедії з підводним човном Курськ у 2000 році. Відповідну заяву зробив речник ВМС Дмитро Плетенчук, повідомляє Радіо Свобода у середу, 14 лютого.

"Як казав президент Російської Федерації свого часу, "она утонула" (мова про слова Путіна про підводний човен Курськ, який зі 118 членами екіпажу затонув у 2000 році в Баренцовому морі, – ред.). От у принципі можемо його словами прокоментувати ситуацію, яка сталася з великим російським десантним кораблем Цезар Куніков. Колеги з Головного управління розвідки вчергове відпрацювали по черговому об’єкту зайвому в Чорному морі", – сказав він.

Також Плетенчук назвав  "лихою вдачею" знищення корабля Цезар Куніков у день смерті радянського офіцера Цезаря Кунікова, в честь якого і було назване судно.

"Може це лиха вдача, не кожному Цезарю вдається два рази померти в один день", – зазначив речник ВМС.

За даними Плетенчука, після знищення цього російського судна, у Чорному морі з 13 кораблів Чорноморського флоту "у строю" залишається лише п’ять одиниць.
Добавил: Loci
Категория: Украина 321
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close