Генштаб розповів, де йдуть найбільш інтенсивні бої
Генштаб розповів, де йдуть найбільш інтенсивні бої

На Бахмутському напрямку українські військові відбили 23 ворожі атаки, на Новопавлівському напрямку - 16.

Протягом минулої доби на фронті відбулося 55 бойових зіткнень. На Бахмутському та Новопавлівському напрямках ворог продовжує інтенсивні бої. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в ранковому зведенні в четвер, 11 квітня.
 
Загалом війська Росії завдали вісім ракетних та 93 авіаційних удари, здійснили
78 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. 

Вночі російські загарбники завдали чергового масованого удару по Україні, застосувавши крилаті ракети та БпЛА типу Shahed-136/131. За попередньою інформацією, силами та засобами протиповітряної оборони України 37 з 40 БпЛА було знищено. Інформація щодо ракет уточнюється.
 
На Куп’янському напрямку противник наступальних (штурмових) дій не вів. На Лиманському напрямку воїнами ЗСУ відбито три атаки в районі населеного пункту Терни Донецької області, де ворог намагався прорвати оборону.
 
На Бахмутському напрямку відбито 23 атаки в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Виїмка, Роздолівка, Часів Яр, Кліщіївка Донецької області, де окупанти намагалися вибити українські підрозділи із займаних рубежів.
 
На Авдіївському напрямку відбито шість атак в районах населених пунктів Керамік, Бердичі, Уманське, Нетайлове та Первомайське Донецької області. 
 
На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка, де окупанти, за підтримки авіації, 16 разів намагалися прорвати оборону.
 
На Оріхівському напрямку ворог один раз атакував позиції українських захисників в районі Старомайорського Донецької області.
 
На Херсонському напрямку росіяни не відмовляються від наміру вибити підрозділи ЗСУ із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби, здійснили шість безуспішних атак на позиції українських військ.
 
Воїни ЗСУ продовжують активними діями завдавати російським військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.
 
Протягом минулої доби українська авіація завдала ударів по району зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, зенітно-ракетному комплексу, артилерійській системі та 1 станції РЕБ росіян.
 
Підрозділами ракетних військ завдано ураження по дев'яти районах зосередження особового складу та зенітно-ракетному комплексу окупантів.
Добавил: Loci
Категория: Украина 714
Рейтинг: 4.5/2
Теги: ВСУ
Всего комментариев: 0
avatar
close