Сулейман: Усик бореться у ринзі, як солдат на полі бою. Він - герой
Сулейман: Усик бореться у ринзі, як солдат на полі бою. Він - герой

Голова Всесвітнього боксерського ради повідомив, що його організація підтримає проведення бою за звання абсолютного чемпіона.

WBC не заважатиме проведенню бою за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. Навпаки, організація всіляко підтримує проведення цього поєдинку. Про це заявив голова Всесвітнього боксерського ради Маурісіо Сулейман.

Функціонер також порівняв власника титулів WBA, WBO і IBF в суперважкій вазі Олександра Усика з воїнами, які нині боронять нашу державу від російських терористів.

"Для WBC бій Ф’юрі - Усик є особливим, адже ми повністю підтримуємо організацію дуелі за статус абсолютного чемпіона світу у хевівейті, і робили це всі попередні роки. Ми були гнучкими та подбали про те аби нічого не завадило в організаці поєдинку.

Крім того, Олександр Усик є дуже дорогим другом WBC і моїм особисто. WBC твердо підтримує мир та Україну, а Усик став національним героєм Батьківщини на увесь світ.

Олександра запам'ятають як одного з найхоробріших героїв в історії України. Коли почалася велика війна, він був за кордоном, але повернувся додому і взяв в руки зброю. Потім він провів дві великі битви в рингу, подарувавши своїм співвітчизникам дуже багато гордості, щастя і мотивації боротися з ворогом.

Усик бореться у ринзі так само, як кожен ваш солдат на полі бою. Він – абсолютний герой.

Цей бій точно запам’ятається нам усім на багато років. Ми будемо говорити про нього як про "Триллер у Манілі" або "Рубку в Джунглях". Це буде найвидовищніший бій за всю історію боксу.  Переможець цього поєдинку буде на вершині світу боксу"
Добавил: Loci
Категория: Спорт 501
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close