Піхальонок: Необхідно взяти шість очок у двох матчах
Піхальонок: Необхідно взяти шість очок у двох матчах

Півзахисник збірної України розповів про свої очікування від майбутніх поєдинків відбору на Євро-2024.

Проти Північної Македонії та Мальти збірній України обов'язково треба набирати максимум очок. Так окреслив важливість майбутніх відбірних поєдинків до Євро-2024 півзахисник команди Олександр Піхальонок.

За його словами тренерський штаб дуже ретельно розглядає з футболістами майбутніх суперників. Утім ніякого тиску перед важливими іграми у команді немає.

"У нас уже три дні були дуже інтенсивні тренування з багатьма тактичними вправами. Завтра інтенсивність зменшиться, потім знову активізується. Це тижневий цикл, який саме так запланований. Я думаю, що команда повністю готова до матчу з Північною Македонією. Так би мовити, усі в бойовій готовності.

У національній збірній завжди висока конкуренція. Майже всі готові до гри, окрім хіба що Дениса Попова, який поки працює за індивідуальною програмою.

Північна Македонія - це та сама команда, з тією ж тактикою, що й у минулому поєдинку. Розбираємо її матчі проти нас та Італії, дивимося на особливості й готуємося. Це відбірковий поєдинок чемпіонату Європи, тож тут кожна гра дуже важлива. Треба виходити й викладатися на сто відсотків. У нас є турнірна необхідність узяти шість очок у двох матчах, але це не тисне, а навпаки, додає сил і мотивації. Ми не маємо права на помилку.

У мене ще й до того є своя мотивація. Мене довикликають уже на кілька зборів, але поки вийти на поле не вдавалося. Я чекаю на свій шанс, хочу його повністю використати, якщо мені його нададуть. Думаю, що готовий усіх здивувати в хорошому сенсі", - наводить слова Піхальонка офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, що збірна України у Празі 14 жовтня зіграє номінально домашній матч відбору Євро-2024 з Північною Македонією. 17 жовтня українська національна команда проведе виїзний поєдинок проти Мальти.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 361
Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close