Чарльз III за гроші пускатиме туристів до замку Балморал
03.04.2024 16:38 1175
Чарльз III за гроші пускатиме туристів до замку Балморал

Цього літа відвідувачі зможуть вперше побачити частини замку Балморал. Екскурсії будуть доступні з 1 липня по 4 серпня.

Король Великобританії Чарльз III дозволив екскурсії кімнатами замку Балморал в Шотландії, де померла його мати Єлизавета II. Про це повідомляє The Sun.

Зазначається, що це перший раз, коли туристів пустять до кімнат, якими користується королівська родина, що був їхнім домом протягом 170 років.

Очікується, що серед кімнат буде вітальня, де покійна королева востаннє сфотографувалася з колишнім прем'єр-міністром Ліз Трасс. Однак спальня монархині, як очікується, буде закрита для публіки.

Щодня видаватиметься лише 40 квитків, які коштуватимуть 100 фунтів стерлінгів і 150 фунтів стерлінгів, якщо включено післяобідній чай. Квитки на відвідування замку можна придбати з 1 липня по 4 серпня на сайті маєтку.

"Ви дізнаєтесь про походження замку та про те, як його любить королівська родина. Подорожуйте в часі від моменту придбання Балморалу королевою Вікторією та принцом Альбертом до сьогоднішнього дня. Ви побачите, як кімнати в замку сьогодні використовують король і королева та інші члени королівської родини", - йдеться на сайті.

Раніше повідомлялося, що король Чарльз III, який лікується від раку, з'явився на великодній службі.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 1175
Рейтинг: 4.3/7
Всего комментариев: 0
avatar
close