Окупанти оштрафували жителя Севастополя за коментар про крейсер Москва
Окупанти оштрафували жителя Севастополя за коментар про крейсер Москва

Чоловік залишив коментар зі словами про "дно россеянское" в одній з груп соціальної мережі ще у квітні 2022 року.

В окупованому Криму тривають репресії щодо місцевих жителів, які негативно або скептично висловлюються щодо Росії, натякають на свою проукраїнську позицію і навіть слухають українські пісні. Про це повідомило Представництво президента України в АРК.

Зокрема окупаційний "суд" незаконно оштрафував жителя Севастополя за коментар у соцмережі про затоплений крейсер Москва.

"Окупаційний "суд" незаконно оштрафував мешканця міста Севастополь на 30 тисяч рублів за коментар у соцмережі про крейсер Москва. Коментар було залишено в одній з груп соціальної мережі ще у квітні 2022 року", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що текст із нецензурною лайкою і словами «дно россеянское» щодо затопленого крейсера залишалися на сторінці спільноти щонайменше до листопада 2023 року.

Російські силовики також незаконно затримали в тимчасово окупованому Криму чоловіка за розміщення прапора та герба України в соціальній мережі Вконтакті. Затриманого змусили просити вибачення на камеру.

Загарбники затримали й чоловіка, який склав плейлист у тій же соціальній мережі з українських пісень.

"Працівники окупаційних силових структур змусили чоловіка просити вибачення на камеру та вивчати пісню Шамана "Я русский", - розповіли у представництві.
Добавил: Loci
Категория: Украина 1427
Рейтинг: 2.5/2
Всего комментариев: 0
avatar
close