Бюджет без допомоги Україні: Байден підписав закон
17.11.2023 12:26 417
Бюджет без допомоги Україні: Байден підписав закон

Низка федеральних органів США отримали фінансування до 19 січня 2024 року. Ще низка органів фінансуватимуться у рамках тимчасового бюджету до 2 лютого 2024 року.

Президент США Джо Байден 16 листопада підписав законопроєкт про тимчасовий бюджет, який не передбачає допомогу Україні та Ізраїлю. Таким чином США вдалося уникнути "шатдауну". Про це повідомляє Білий дім.

Зазначається, що низка федеральних органів США отримали фінансування до 19 січня 2024 року, щоб продовжити проєкти і заходи. Ще низка урядових органів будуть фінансуватися у рамках тимчасового бюджету до 2 лютого 2024 року.

Нагадаємо, днями Палата представників США на черговому засіданні ухвалила бюджет фінансування уряду на два місяці без допомоги Україні

Раніше Палата представників Конгрессу США схвалила тимчасове фінансування уряду, що дозволить уникнути так званого шатдауну. Білий дім намагався включити до проєкту бюджету компромісні 6 млрд доларів для України до середини листопада, але ця ініціатива не набрала достатньо голосів.
Добавил: Loci
Категория: Мир 417
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close