Англія не гратиме з російськими командами попри рішення УЄФА
Англія не гратиме з російськими командами попри рішення УЄФА

Збірна "трьох левів" виявила принципову позицію і солідарність з українським народом.

УЄФА напередодні прийняв незрозуміле рішення допустити російські команди U-17 до виступів у міжнародних турнірах. Своє рішення європейські чиновники мотивували тим, що юні рашисти не мають відповідати за помилки старих, які розв'язали і ведуть війну в Україні.

Однак таке обґрунтування викликає великі сумніви і одразу знайшло своїх противників. За інформацією The Times, Англія відмовиться грати з представниками країни-агресорки U-17, незважаючи на рішення УЄФА.

Англійська футбольна асоціація заявила, що дотримуватиметься своєї позиції - країні-терористці немає місця у футболі, доки триває війна в Україні.

"Ми не підтримуємо позицію щодо повторного допуску Росії до вікових змагань УЄФА, і наша позиція залишається незмінною: збірні Англії не гратимуть проти Росії", - йдеться у заяві англійської асоціації.

Варто зазначити, що рішення УЄФА було оголошено в той же час, коли поєдинок жіночої Ліги націй між Вірменією та Казахстаном став першим європейським матчем, який обслуговувала російська бригада арбітрів.

Хоча УЄФА не відсторонив російських суддів, жоден із них не отримував призначення до цієї зустрічі.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 133
Рейтинг: 0.0/0
Теги: U-17, УЕФА, Росія
Всего комментариев: 0
avatar
close