Тренер Вайлдера назвав нового фаворита у бою Усика та Ф'юрі
01.11.2023 13:13 2078
Тренер Вайлдера назвав нового фаворита у бою Усика та Ф'юрі

Малік Скотт не може остаточно визначиться, хто ж має стати тріумфатором чемпіонського поєдинку українця та британця.

Малік Скотт знову змінив думку щодо переможця бою Усик - Ф'юрі. Тренер колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі Деонтея Вайлдера, знову повірив у звитягу українського боксера.

За його словами, спочатку він робив ставку на Усика, утім його не вразив поєдинок останнього проти Даніеля Дюбуа. Утім недавнє протистояння Тайсона Ф'юрі та Френсіса Нганну ще більше засмутило фахівця. Саме тому, він знову став вважати фаворитом саме Усика.

"Я завжди ставив на Усика, поки не побачив його бій з Дюбуа. Після цього я зробив свій вибір 70 на 30 на користь Ф'юрі. Але дивлячись на Тайсона в поєдинку з Френсісом Нганну, чувак, я навіть не знаю, чи зможе він встигати за роботою ніг Усика. Я навіть не впевнений, чи вдасться йому розпізнавати і не вестись на його фінти.

Мені здавалося, що Ф'юрі навіть не дозволить Френсісу зайняти позицію, щоб завдати потужного удару. Але той Ф'юрі, якого я побачив, був вразливим і розгубленим. Проти такого Фюрі у будь-кого є шанс на перемогу.

Він виглядав незграбним і дуже тяжким, йому було реально важко рухатися так, як раніше. Будь-хто, у кого є якесь ноу-хау, має чудові шанси побити його. І не дай боже, якщо у суперника буде ще й сильний удар.

Якби мені довелося зробити ставку, то після побаченого я б поставив на те, що Усик виграє у Ф'юрі. Знаєте, Усик - юркий і рухливий боксер, і я вважаю, що він впорався б з Френсісом набагато краще, ніж це вийшло у Ф'юрі", - сказав Скотт в інтерв'ю для FightHype.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 2078
Рейтинг: 4.0/4
Всего комментариев: 0
avatar
close