Стартували зйомки нового сезону серіалу Аббатство Даунтон
Стартували зйомки нового сезону серіалу Аббатство Даунтон

Вперше серіал вийшов на телеекрани у Британії та Ірландії 26 вересня 2010 року Серіал закінчився на 6 сезоні, остання серія вийшла на телеекрани - 25 грудня 2015.

У Великій Британії таємно стартували зйомки нового сезону серіалу "Абатство Даунтон". Історична драма, остання серія якої вийшла на екрани трохи більше восьми років тому, несподівано повертається у сьомому сезоні. Про це повідомляє Daily Mail.

Поки невідомо, чи повернуться на екрани Г'ю Бонневіль, Мішель Докері, Елізабет Макговерн і Джоен Фроггатт, які знімалися у всіх епізодах попередніх шести сезонів і двох повнометражних сіквелах в 2019 і 2022 роках. Однак, керівники знімального процесу кажуть, що "в захваті" від їхнього кастингу.

Очікується, що повернення серіалу, який знімався у замку Хайклер у Гемпширі і охоплював численні суспільні зміни та світові події між 1912 та 1928 роками, вийде на екрани наприкінці цього року.

"Зйомки тривають уже кілька тижнів, все це дуже секретно. Над цим працюють люди, які ніколи не бачили такої таємності. Тих, хто працює на знімальному майданчику, змусили підписати угоду про нерозголошення, щоб вони не видали гру, але повернення "Даунтона" викликає велике хвилювання. Раніше це був такий величезний успіх, і можна розповісти ще так багато історій, що здавалося такою ганьбою, що не вдалося зробити більше, але вони зробили це", - сказало виданню джерело, близьке до проекту.
Добавил: Loci
Категория: Бизнес 2206
Рейтинг: 1.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close