Каньє Вест заборонив Б'янці Цензорі користуватися соцмережами
29.01.2024 17:38 1843
Каньє Вест заборонив Б'янці Цензорі користуватися соцмережами

Восени минулого року репер видав дружині набір правил, за якими вона повинна жити, включаючи конкретні продукти, які вона може їсти, і те, що вона може носити.

Каньє Вест заборонив своїй дружині Бьянці Цензорі користуватися соціальними мережами. Про це повідомляє Daily Mail.

Відомо, що причиною цього є бажання чоловіка захистити кохану від негативних коментарів, але її друзі впевнені, що це чергова тактика, спрямована на її подальшу "ізоляцію".

"Б'янка завжди користувалася соціальними мережами і була в них активна - поки не вийшла заміж за Каньє. Він не хоче, щоб це було в неї, бо думає, що їй буде боляче, якщо їй доведеться читати гидоти, які говорять люди. Це моторошно для тих, хто її знає, оскільки це схоже на ще одну форму контролю", - розповів інсайдер.

Водночас друзі дівчини незадоволені тим, що Вест публікує в своєму Instagram-акаунті пікантні фото дружини. Його дії повністю розходяться з мотивами заборони дружині користуватися соціальними мережами.

"Він виставляє її наготу на весь свій акаунт, щоб контролювати її життя. Це тривожить, і, закриваючи її від світу, він змушує її ставати все більш і більш ізольованою", - переживають друзі Б'янки.

За їхніми словами, вони були здивовані, коли Цензорі, яка зазвичай наполеглива і непокірна, погоджується з найбезглуздішими рішеннями репера.

"Вона носить те, що він хоче, ходить, куди він хоче, і робить те, що він хоче, тому що у неї насправді немає іншого вибору. Вона пройшла шлях від його дизайнера до його дружини, яка, на жаль, не є оплачуваною посадою. Вона в пастці", - додає джерело.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 1843
Рейтинг: 5.0/6
Всего комментариев: 0
avatar
close