Енергоатом і Hyundai підписали угоду про майбутню співпрацю
01.12.2023 14:28 1257
Енергоатом і Hyundai підписали угоду про майбутню співпрацю

Попри воєнний стан Енергоатом продовжу поглиблювати співробітництво із провідними компаніями в галузі атомної енергетики.

Президент НАЕК Енергоатом Петро Котін і президент Hyundai E&C Юн Йон-Джун підписали угоду про наміри щодо майбутньої співпраці компаній. Про це повідомляє пресслужба Енергоатома.

Повідомляється, що в документі сторони заявили про намір укласти меморандум про взаєморозуміння щодо співпраці у сферах, що становлять взаємний інтерес. Зокрема йдеться про підтримку впровадження нових проєктів АЕС в Україні з реакторами PWR великої та малої потужності, вивчення можливостей фінансування для розгортання нових ядерних об’єктів тощо.

"Україна має амбітні цілі щодо розвитку енергетичної галузі. Тож попри воєнний стан ми продовжуємо поглиблювати співробітництво із провідними компаніями в галузі атомної енергетики. І підписаний документ - це черговий крок на шляху втілення планів у життя", - сказав Петро Котін.

Зазначається, що наступним кроком посилення співпраці компаній має стати підписання відповідного меморандуму.

У майбутньому компанії зможуть проводити спільні дослідження й розробки в галузі промислових стандартів і нормативно-правових вимог, обмінюватися технічними знаннями й передовим досвідом.
Добавил: Loci
Категория: Техно 1257
Рейтинг: 4.9/7
Всего комментариев: 0
avatar
close