Бій Ф'юрі та Усика не відбудеться 23 грудня - промоутер
Бій Ф'юрі та Усика не відбудеться 23 грудня - промоутер

Калле Зауерланд вважає, що британський боксер і надалі затягуватиме з проведенням поєдинку.

Уболівальникам не слід очікувати проведення поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі цього року. Так вважає відомий промоутер Калле Зауерланд.

На думку функціонера, британський чемпіон світу за версією WBC знову затягне процес організації об'єднавчого бою з українцем.

"Бій Ф'юрі - Усик не відбудеться 23 грудня. Давайте не вводити себе в оману щодо цього. Вони не поб'ються в грудні. Наразі Тайсон - король замку. У нього свій шлях, і через це ми страждаємо в ситуації з Хрговічем. Тайсону начхати на всіх інших, тому що він зробив те, що мав, щоб дістатися туди, де він перебуває зараз. Я це розумію.

Він поб'ється з Нганну, заробить купу грошей, а потім святкуватиме кілька тижнів. Це те, що робить Тайсон. Потім розпочнуться різдвяні свята. Ф'юрі приємно проведе час із сім'єю, пропустить пару чарок, з'їсть шматочок індички. Потім він прокинеться у січні з парою зайвих кілограмів. Тайсон завжди проводить великий тренувальний табір. Тому я бачу цей бій вже наступного року", - сказав Зауерланд у коментарі iFL TV.

Нагадаємо, що бій Ф'юрі - Нганну відбудеться 28 жовтня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. Поєдинок британця з Усиком планують організувати 23 грудня або у січні 2024 року.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 332
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close