У Генштабі уточнили дані про ракетну атаку 6 липня
У Генштабі уточнили дані про ракетну атаку 6 липня

Ворог випустив не десять, а одинадцять ракет. Сім було знищено, три влучили по Львову і одна - по приватному будинку на Черкащині.

Протягом минулої доби РФ завдала ракетних ударів по Україні, застосувавши 11 крилатих ракет Калібр, сім з яких було знищено зенітними ракетними підрозділами та авіацією Повітряних сил. Про це 7 липня повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

"Три ракети Калібр влучили по місту Львів та одна ракета - по приватному будинку в Черкаській області", - йдеться у зведенні.

Крім того, ворог завдав 57 авіаційних ударів, чотири з яких - іранськими ударними БПЛА типу Shahed. Усі дрони-камікадзе збила ППО.

Також окупанти здійснили 67 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по населених пунктах Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської та Херсонської областей.

Зазначається, що сьогодні вночі РФ завдала чергового удару іранськими ударними БПЛА. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки уточнюється.

"Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається дуже високою", - наголосили в Генштабі.

Раніше повідомлялося, що вночі 6 липня ворог випустив по Україні десять ракет Калібр з Чорного моря.
Добавил: Loci
Категория: Украина 614
Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close