Росіяни відключили інтернет на Луганщині - ОВА
Росіяни відключили інтернет на Луганщині - ОВА

Окупанти почали масово перевіряти смартфони дітей у школах. Загарбники шукають будь-який контент, який може бути пов'язаний із Україною.

Російські загарбники повністю відключили мобільний інтернет на захопленій частині Луганської області. Про це повідомила Луганська ОВА зранку у суботу, 11 лютого.

"Щоб обмежити доступ до інформації громадян України на тимчасово захоплених територіях, мобільний оператор "МКС" з 11 лютого вимкнув користувачам мобільний інтернет. Хоча в окремих населених пунктах ця послуга почала зникати ще тиждень тому", – йдеться у повідомленні.

Також росіяни почали масово перевіряти смартфони дітей у школах. Загарбники шукають будь-який контент, який може бути пов'язаний із Україною.

"Діти змушені бути приниженими та терпіти ці регулярні знущальні процедури", - додали в ОВА.

Крім того, у прифронтових захоплених населених пунктах, зокрема в Кремінній, спостерігається нестача продуктів харчування в магазинах, робота яких обмежена, та ліків.

Нагадаємо, на початку лютого повідомлялося, що окупанти заборонили мобільний інтернет на захопленій території Луганської області. Тоді це пов'язувалося з підготовкою до можливого наступу РФ – щоби місцеві жителі не "зливали" позиції росіян.
Добавил: Loci
Категория: Украина 173
Рейтинг: 2.5/2
Всего комментариев: 0
avatar
close