путін побачив контури "багатополярного світопорядку"
путін побачив контури
володимир путін побачив "нові центри розвитку" у таких регіонах, як Азія, Африка та Латинська Америка.

Народження багатополярного світопорядку є об'єктивним процесом історії, протистояти якому не можна. Про це сказав президент рф володимир путін у п'ятницю у відеозверненні до учасників зустрічі глав оборонних відомств держав - членів ШОС та СНД у Москві, повідомляє прес-служба Кремля у п'ятницю, 9 грудня.

"З'являються нові гострі виклики, відбуваються потужні геополітичні зрушення. На наших очах народжуються контури по-справжньому багатополярного світопорядку: в Азії, Африці, Латинській Америці формуються нові центри розвитку, які дедалі активніше обстоюють свої національні інтереси, захищають свій суверенітет, право на власний шлях розвитку. Протистояти цим об'єктивним процесам історії просто неможливо", - сказав путін.

Він зазначив, що вважає значущою та своєчасною зустріч глав оборонних відомств країн ШОС та СНД, і висловив сподівання, що така спільна робота дозволить "успішно вирішувати найширше коло питань, передусім пов'язаних із захистом від зовнішніх загроз, забезпеченням глобальної та регіональної стабільності".
Добавил: Loci
Категория: Россия 199
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close