Мінімум бойових зіткнень: в ЗСУ озвучили ситуацію на Бахмутському напрямку
Мінімум бойових зіткнень: в ЗСУ озвучили ситуацію на Бахмутському напрямку

ЗСУ знищили 85 окупантів, 141 російський військовий дістав поранення, чотирьох взято в полон. Також ліквідована ворожа військова техніка.

Речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий повідомив, що на Бахмутському напрямку протягом останніх двох діб спостерігається мінімум бойових зіткнень, війська РФ стали набагато акуратнішими, розуміючи, що українські сили скористаються будь-яким промахом для проведення контратак.

"У попередні тижні ми завдали штурмових, контратакувальних дій по ворогу, змусивши його бути набагато акуратнішим. Останні дві доби спостерігається мінімум бойових зіткнень. Вчора два, за цю добу - одне бойове зіткнення. Ворог, розуміючи, що ми використовуємо кожен його прорахунок, промах, обов'язково контратакуватимемо, став набагато акуратнішим", - розповів Череватий в ефірі телемарафону.

За його словами, російські війська 353 рази обстріляли за добу українські позиції зі ствольної та реактивної артилерії, здійснили п'ять авіанальотів.

ЗСУ знищили 85 окупантів, 141 російський військовий дістав поранення, чотирьох взято в полон.

Також знищено три гармати, РСЗВ Град, зенітно-ракетний комплекс Стріла-10, самохідний міномет Тюльпан, польовий склад росіян із боєприпасами.

Череватий розповів, що на Лимано-Куп'янському напрямку війська РФ вже багато тижнів намагаються атакувати, однак ситуація залишається контрольованою, росіяни за цей час не досягли навіть локального успіху.

Разом з тим росіяни намагаються посилювати Бахмутський і Лимано-Куп'янський напрямок, здійснюючи ротацію військ.
Добавил: Loci
Категория: Украина 391
Рейтинг: 4.0/1
Теги: ВСУ
Всего комментариев: 0
avatar
close