Уламок російського снаряда поранив волонтерку із Сумщини
Уламок російського снаряда поранив волонтерку із Сумщини

Під час обстрілу Чернігівщини сумська волонтерка потрапила під обстріл, сама собі затисла рану і доїхала до найближчого блокпоста.

Учора, 15  листопада, внаслідок обстрілу на Новгород-Сіверського району Чернігівщина осколкове поранення в стегно дістала волонтерка із Сумщини. Про це повідомив голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус.

Повідомляється, що жінку прооперували, загрози її життю вже немає.

"Пані Наталія везла продовольчу гуманітарну допомогу. У якийсь момент почула свист та вибух снаряда праворуч. Уламок від снаряда пробив праві пасажирські двері і влучив водійці в ногу. Жінка їхала сама. Вона затисла рану й дісталася до найближчого блокпоста, де військові надали першу медичну допомогу і доправили до лікарні", - пише голова ОВА.

Загалом за добу в області пролунало 24 вибухи.

Нагадаємо, в ніч проти 15 листопада росіяни завдали ракетного удару по місту Селидове Покровського району на Донеччині. У результаті зруйновано під’їзд 4-поверхового житлового будинку. Раніше було повідомлення про одну загиблу, а ввечері 15 листопада кількість загиблих зросла до двох, і повідомлялося, що чотирьох людей іще шукають. Сьогодні, 16 листопада, повідомлялося, що щукають ще двох людей, які можуть залишатися під завалами.
Добавил: Loci
Категория: Украина 1225
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close