Окупанти використали хімічну зброю проти ЗСУ - Deep State
Окупанти використали хімічну зброю проти ЗСУ - Deep State

Аналітики припускають, що така зброя була використана на Сватівському та Бахмутському напрямках.

Російські війська застосували хімічну зброю одразу на двох напрямках фронту в Україні: Бахмутському та Сватівському. Про це в середу, 15 листопада, повідомляє у своєму звіті Deep State в Telegram.

"Зафіксовано два випадки застосування хімічної зброї на Сватівському та Бахмутському напрямках", - ідеться в повідомленні.

Аналітики припускають, що ворог використав хлорпікрин, якого "в запасах чимало", і який вже неодноразово використовувався проти українських військ.

У Deep State констатують, що Авдіївка залишається найгарячішою точкою, проте окупанти ведуть наступальні дії на багатьох інших ділянках, що "створює суттєві проблеми в управлінні резервами".

Росія не шкодує свої резерви, відправляючи в бій підрозділи до їх злагодження. Наприклад, 104 десантно-штурмовий полк ворога, який мав до 1 грудня проходити злагодження "або вже перебуває у Херсонській області, або знаходиться на марші".

Хлорпікрин - рідина, що викликає подрзнення органів дихання.

У високих концентраціях отруйний, шкідливий для людини. Належить до II класу небезпеки. Використовується як компонент фумігантних сумішей у сільському господарстві, в камерах газоокурювання для перевірки герметичності ізолюючих та фільтруючих протигазів.
Добавил: Loci
Категория: Украина 429
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close