Уряд створив штаб підготовки до опалювального сезону
Уряд створив штаб підготовки до опалювального сезону

До штабу увійдуть представники ключових міністерств та відомств, народні депутати, представники громад.

Кабмін створив штаб підготовки до наступного опалювального сезону. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Telegram в середу, 8 травня.

"До його складу увійдуть представники ключових міністерств та відомств, народні депутати, представники громад. Штаб координуватиме всі роботи з подолання наслідків російського енергетичного терору, модернізації та адаптації паливно-енергетичного комплексу до нових викликів", – написав він.

Крім того, за словами Шмигаля, у штабі активніше залучатимуть допомогу від партнерів і працюватимуть над вирішенням боргової кризи в енергетиці.

"Зробимо усе, щоб наступної осені та взимку в оселях усіх українців було світло і тепло, а підприємства мали доступ до електропостачання", – зазначив очільник уряду.

Крім того, Шмигаль повідомив, що уряд ухвалив низку рішень в енергетичній сфері, зокрема збільшив уп'ятеро субсидії на електроенергію для жителів Харківської області, які залишилися без світла через російські атаки.

Нагадаємо, в ніч на 8 травня росіяни запустили понад 50 ракет та десятки "шахедів" по енергетичній інфраструктурі у шести регіонах України. ППО збила більшість цілей, але не обійшлося і без влучень.
Добавил: Loci
Категория: Украина 734
Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close