Обстріли Херсонщини: за добу загинуло троє цивільних
Обстріли Херсонщини: за добу загинуло троє цивільних

Ворог здійснив 124 обстріли Херсонської області, випустивши 618 снарядів з мінометів, артилерії, Градів, танків, БПЛА та авіації.

Учора, 13 листопада, на Херсонщині внаслідок ворожих обстрілів загинуло троє мирних жителів. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

"За минулу добу противник здійснив 124 обстріли, випустивши 618 снарядів з мінометів, артилерії, Градів, танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 69 снарядів. Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; медичну установу, навчальний заклад, адмінбудівлю, торгівельний порт та заклад громадського харчування у Херсоні; територію та будівлі заводів у Бериславі. Через російську агресію 3 людини загинули, ще 15 - дістали поранення, з них - 1 дитина", - йдеться в повідомленні Прокудіна.

Нагадаємо, 13 листопада опівдні в передмісті Херсона під російський артобстріл потрапив автомобіль, яким сім'я з двомісячним немовлям поверталася з медичного огляду. Водій загинув, жінка і дитина дістали поранення.
Добавил: Loci
Категория: Украина 454
Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close