Британська розвідка пояснила, чому військові Росії відмовляються воювати
30.08.2023 12:32 395
Британська розвідка пояснила, чому військові Росії відмовляються воювати

Російські солдати все частіше почали відмовлятися воювати проти України. Це свідчить про відсутність підготовки та мотивації.

В армії РФ спостерігається високий рівень відмов воювати через відсутність підготовки та мотивації. Про це 30 серпня повідомило Міністерство оборони Великої Британії у звіті на основі розвідданих.
 
Зазначається, що 25 серпня військовий суд засудив двох російських солдатів до позбавлення волі на строк не менше двох років колонії за відмову підкоритися наказу повернутися на фронт в Україні. Видання Медіазона повідомило, що Росія засуджує близько 100 солдатів на тиждень за відмову воювати.
 
"Якщо ця тенденція збережеться, щороку буде винесено близько 5200 обвинувальних вироків за відмову воювати", - йдеться у повідомленні.
 
За даними аналітиків, високий рівень судимостей свідчить про поганий моральний стан російської армії та небажання деяких осіб воювати. Відмова, ймовірно, відображає відсутність підготовки, мотивації та сильні стресові ситуації, з якими стикаються російські солдати вздовж усієї української лінії фронту.
 
Хоча деякі солдати відмовилися воювати, а рівень виснаження армії залишається високим, Росія, швидше за все, компенсує їхні втрати, відправивши на передову масу погано навчених солдатів.

"Після часткової мобілізації у вересні 2022 року Росія адаптувала свій підхід до ведення війни, використовуючи чисту масу для наступальних та оборонних операцій", - додали у Міноборони Британії.
Добавил: Loci
Категория: Мир 395
Рейтинг: 0.0/0
Сейчас читают
Материалов за текущий период нет.
Всего комментариев: 0
avatar
close