Зеленський став людиною року за версією Financial Times
05.12.2022 18:44 115
Зеленський став людиною року за версією Financial Times
ЗМІ пише, що глава держави ніби вступив у нову роль разом із новим одягом кольору хакі.
 
Президент України Володимир Зеленський став людиною року за версією британської газети Financial Times. Журналісти назвали лідера нашої країни втіленням мужності та стійкості українців у боротьбі проти агресії держави-терориста Росії. Про це йдеться на сайті видання.
 
Financial Times зазначає, що до вторгнення ЗС РФ в Україну 24 лютого багато українців не сприймали Зеленського всерйоз. Але зараз він заслужив на місце в історії. Все це завдяки видатному прояву лідерських якостей та сили духу.
 
FT навело слова Зеленського про перші дні вторгнення Росії:
 
"Я більш відповідальний, ніж сміливий. Я просто ненавиджу підбивати людей", - сказав президент.
 
ЗМІ пише, що Зеленський ніби вступив у нову роль разом із новим одягом кольору хакі.
 
"Він навчився швидко приймати рішення, вважаючи це ключем до успіху, і делегувати завдання, довіряючи їх виконання іншим. Оперативні рішення залишили воєначальникам, що дозволяло військам гнучко реагувати на умови на полі бою", - пише FT.
 
У виданні зазначили, що в Україні точаться суперечки про те, чи може Зеленський бути підходящою людиною для грядущого миру.
 
"Перемога належатиме не лише президенту. Деякі українці роблять собі ім'я на війні та мають політичні амбіції. Можна очікувати, що вражаюча мобілізація українського громадянського суспільства з лютого зробить країну більш вимогливою до своїх лідерів", - йдеться у статті.
 
Також зазначається, що після 9 місяців війни Зеленський виглядає втомленим. Він дуже скучив за своєю родиною і хотів би піти на рибаловлю разом із сином.
 
"Я просто хочу зловити коропа в Дніпрі", - підсумував президент.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 115
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close