Забарний: Минулий рік був важким для всіх, хто мешкає в Україні
27.02.2023 12:59 181
Забарний: Минулий рік був важким для всіх, хто мешкає в Україні

Захисник збірної України та англійського Борнмута дав інтерв'ю клубній прес-службі "вишень".

Ілля Забарний похвалив АПЛ за акцію, проведену у річницю початку повномасштабної війни в Україні. Нагадаємо, що в рамках останнього туру Прем'єр-ліги капітани вивели свої команди в синьо-жовтих пов'язках.

На думку захисника Борнмута, ця підтримка є дуже важливою для всіх українців. Футболіст також розповів про складнощі життя мешканців країни під час війни.

"Я пишаюся тим, що я українець. Грати у Прем'єр-лізі завжди було мрією, і це слава моєї країни, що я можу це зробити.

Цей жест дуже важливий для всіх, всього українського народу. Щодня в Україні гинуть люди, світ має знати, що відбувається у моїй країні.

Минулий рік був таким важким для всіх, хто мешкає в Україні. Ми подорожували світом і грали матчі за мир, кажучи, що нам не потрібна війна, нам потрібна підтримка. За останній рік я багато подорожував, тому всі знатимуть про війну.

Ми поїхали б у будь-яку країну. Не має значення, проти якої команди ми грали, люди нас підтримували та поважали. Це дуже приємно бачити. Я хочу сказати, що це була любов не до мене, а до людей, які захищають Україну.

Ми не мали вболівальників на стадіонах. Коли відбувалися обстріли, ми йшли у безпечне місце під землею. Коли він закінчувався, ми продовжували грати. Коли відбувається атака, ви не знаєте, куди впаде ракета. Це дуже небезпечно. Жахливо. Прислухаєшся і чуєш бомбу.

Це жахливо. Ви боїтеся не за своє життя, а за життя своєї сім'ї. Після початку війни ти просто стаєш іншою людиною, тобі треба бути сильним.

Захоплює, як люди намагаються допомагати одне одному. Ви можете не знати цієї людини, але вона приходить до вас і допомагає, і це чудово", - сказав Забарний в інтерв'ю прес-службі Борнмута.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 181
Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close