Він Дізеля звинуватили в сексуальному насильстві
22.12.2023 12:24 639
Він Дізеля звинуватили в сексуальному насильстві

Колишня асистентка актора подала позов до суду, стверджуючи, що він здійснив сексуальне насильство над нею в готельному номері в Атланті.

Колишня асистентка актора Віна Дізеля подала на нього до суду, стверджуючи, що він сексуально домагався її у 2010 році. Через кілька годин її звільнили. Про це повідомляє Reuters.

Згідно з позовом, поданим до суду Лос-Анджелеса, колишня асистентка Аста Джонассон стверджує, що це сталося в готельному номері в Атланті, коли вони працювали над фільмом "Форсаж 5". Тоді актор силоміць схопив її за груди і поцілував після того, як провів ніч, розважаючи кількох жінок у своєму готельному номері.

Також, за словами жінки, Дизель змусив її схопити його за статевий орган, вона закричала, щоб він зупинився, тоді він притиснув її до стіни і почав мастурбувати, відпустивши її тільки тоді, коли закінчив. Потім він покинув готельний номер.

Через кілька годин, згідно з позовом, Аста Джонассон була звільнена з роботи асистентки Дизеля.

Колишня помічниця актора пояснила, що роками зберігала мовчання, бо "боялася виступити проти одного з найкасовіших акторів світу" та боялася, що її виженуть з кіноіндустрії.

Він Дізель поки не коментував ці звинувачення.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 639
Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
avatar
close