Війська РФ обстріляли три райони Харківщини
Війська РФ обстріляли три райони Харківщини

За добу було обстріляно прикордонні населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів, повідомляється, що постраждалих немає.

Минулої доби, 21 березня, війська РФ вкотре обстріляли прикордонні населені пункти Харківської області. Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Ворог продовжує тероризувати мирне населення Харківщини та знищувати цивільну інфраструктуру. Минулої доби під вогнем ствольної артилерії, РСЗВ, танків і мінометів окупантів були Куп'янськ, Вовчанськ, Великий Бурлук, Стрілеча, Дворічна та інші прикордонні населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів. Внаслідок обстрілів Куп'янська пошкоджено будівлі пожежно-рятувальної частини та щонайменше 3 житлові будинки. На щастя, минулої доби серед цивільного населення ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Синєгубов також повідомляє, що в області триває гуманітарне розмінування. Минулої доби піротехніки ДСНС обстежили понад 5 га території та знешкодили 47 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, вночі у середу війська РФ здійснили чергову атаку дронами, випустивши по Україні 21 БПЛА. Сили ППО знищили 16 із них.
Добавил: Loci
Категория: Украина 347
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close