Український ведучий публічно поскандалив із хейтером
04.11.2022 13:03 147
Український ведучий публічно поскандалив із хейтером
Він поїхав на якийсь час у США, щоб провести благодійні аукціони, але публіка сприйняла це як зраду Батьківщини.
Український ведучий Анатолій Анатоліч натрапив на критику у мережі. Він грубо відповів хейтеру, який принизив його за поїздку до США. Перепалка велася в Instagram.

Шоумен поїхав до США, щоби провести кілька благодійних івентів. Але в коментарях йому дорікнули втечею під час війни, незважаючи на те, що статус багатодітного батька законним чином дозволяє зірці це зробити.

Тим часом, додамо, сім'я ведучого живе у Франції, а сам він лише час від часу навідується до дружини та дітей.

Хейтером став якийсь Іван із Києва. Анатолій Анатоліч, у свою чергу, наголосив, що до Америки приїхав з благодійною метою, щоб зібрати гроші постраждалим від війни. Він наголосив, що не заробляє на цьому, а лише витрачає, адже дорога з України туди-назад коштувала ведучому близько 20 тисяч гривень.

"Я в штатах, тому що у мене тут 3 інвенти за 8 днів і 5 великих інтерв'ю. Я міг би жити зараз у Франції з сім'єю чи в США, тому що маю на це юридичне право, але ні. Я витрачаю на проїзд у середньому 10 тисяч гривень за раз, щоб заїхати чи виїхати з країни, і якби ти мені це оплачував, або заплатив би хоч за один івент, який я провів, то міг би тут щось писати, а так не пиши тут маячню, тому що ти не маєш до цього жодного відношення", - почав Анатолій Анатоліч.

За його словами, тільки на аукціоні в Чикаго вдалося зібрати чотири мільйони гривень. Один із лотів - великий синьо-жовтий прапор із автографами Зеленського, Залужного та захисників Азовсталі українка Алла придбала за 69 тисяч доларів.

"Не хочу кидатися фразами, але я чомусь думаю, що це на чотири мільйони гривень більше, ніж ти сьогодні передав на ЗСУ... Це обмежені думки, і в мене справді викликає агресію тупість", - написав ведучий.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 147
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close