У ЗСУ пояснили зниження активності військ РФ на Донецькому напрямку
У ЗСУ пояснили зниження активності військ РФ на Донецькому напрямку

У прес-центрі Сил оборони Таврійського напрямку зазначають, що армія РФ має значні втрати і їй не вистачає боєприпасів.

На Донецькому напрямку дещо знизилася активність військ РФ: росіяни зазнали значних втрат, а також їм бракує боєприпасів. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив керівник об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олексій Дмитрашківський, пише УП.
 
"Насправді ворог видохся. Якщо порівнювати минулий тиждень, ворог значно зменшив кількість штурмових дій, кількість обстрілів. Якщо вона вимірювалася сотнями на день і близько 600 обстрілів, то на сьогоднішній день – дещо менше. За день – до 30 штурмових дій (вночі від двох до дев'яти), і обстріли за день сягають 200-250 (за ніч – 100-120)", – повідомив речник.
 
Дмитрашківський зазначає, що для продовження наступу противнику потрібен час для відновлення.
 
"Дуже багато розмов про нестачу боєприпасів, "артилерійський голод": встановлено на сьогоднішній день ліміт, який вони не можуть перевищувати. Якщо перевищують, наступного дня вони залишаються без боєприпасів. І це проблема не тільки Пригожина, який каже, що йому не дають боєприпасів, це загальна проблема у російській армії", – зазначають у прес-центрі.
Добавил: Loci
Категория: Украина 173
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close