У Росії запустили нові фейки після візиту Зеленського до США - ЦПД
У Росії запустили нові фейки після візиту Зеленського до США - ЦПД
Ворожі медіа продовжують поширювати дезінформацію про війну, переговори та західну зброю.
Російські пропагандисти запустили нові фейки після зустрічі президентів України та США Володимира Зеленського та Джо Байдена. Про це повідомив 22 грудня Центр протидії дезінформації.

Як стверджують ворожі медіа, на прес-конференції після переговорів Байден заявив, що Зеленський відкритий до діалогу про мир з РФ, та український лідер "на знак підтвердження кивнув".

"Ця інформація не відповідає дійсності", - наголосили у ЦПД.

Крім того, посол Росії в США Анатолій Антонов назвав "порожнім звуком" висловлювання американської адміністрації щодо відсутності наміру йти на конфронтацію з Москвою.

"Під оплески та уїдливі посмішки, по суті, оголошено про необхідність продовження війни за дорученням проти [Росії]... до повної перемоги... над нами", - заявив російський дипломат.

Висловлювання представника РФ є дезінформацією, зазначили у ЦПД.

Також у мережі вкотре опублікували відео з нібито переданою Україні західною зброєю, яка, як стверджується, цього разу опинилась у Сирії.

"Проте, як уже неодноразово запевняли уповноважені представники української та американської сторін, така інформація не відповідає дійсності", - зазначили у Центрі.
Добавил: Loci
Категория: Украина 76
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close