У Росії трьох офіцерів ФСБ звинувачують у мільярдних хабарях
У Росії трьох офіцерів ФСБ звинувачують у мільярдних хабарях

Одному зі звинувачених у хабарництві також висунуто звинувачення в організації злочинного угруповання за допомогою свого службового становища.

Трьох офіцерів ФСБ РФ звинувачують в серії злочинів, зокрема в отриманні хабарів на загальну суму понад 5 млрд рублів. Про це з посиланням на джерела у правоохоронних органах пише російська пропагандистська агенція ТАСС.

"Головне слідче управління СК РФ розслідує справу стосовно трьох співробітників управління М ФСБ: Олексія Царьова, Сергія Манишкіна та Олександра Ушакова. Вони звинувачуються в серії злочинів, у тому числі в замаху на отримання хабарів на загальну суму понад 5 млрд рублів", - сказав співрозмовник агентства.

Повідомляється, що одному з них - Ушакову - також висунуто звинувачення в організації злочинного угруповання за допомогою свого службового становища.

"Манишкін і Царьов уклали угоду зі слідством і дали свідчення на співучасників злочину, вони перебувають під домашнім арештом. Ушакова взято під варту", - підсумував співрозмовник агентства.

Нагадаємо, 2 жовтня мера Сум Олександра Лисенка та директора департаменту викрили "на гарячому" одразу після отримання 1,43 млн гривень. Їм повідомили про підозру у вимаганні хабаря у місцевої компанії на загальну суму понад 2,1 млн гривень.
Добавил: Loci
Категория: Россия 1437
Рейтинг: 1.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close