У поєдинку Усика та Ф'юрі буде нічия - Хантер
У поєдинку Усика та Ф'юрі буде нічия - Хантер

Колишній суперник українського боксера вважає, що Олександр забере у британця другу половину бою.

Майкл Хантер вважає, що можливе протистояння Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі буде рівним, і, можливо, судді зафіксують нічию.

На думку американського суперважковаговика, українець забере у володаря поясу WBC другу половину бою, оскільки є швидшим та витривалішим боксером.

"Я говорив людям, що, на мій погляд, у цьому поєдинку буде нічия. Я вважаю, що тут вийде близьке рішення, буде складно обрати переможця. Через свою статуру спочатку Ф'юрі виглядатиме більш домінантно. Я відчуваю, що за рахунок своїх пересування Усик, мабуть, забере деякі з пізніх раундів, якщо врахувати його бійцівський стиль, то Олександр чекає пізніх раундів, щоб по-справжньому включитися.

Тому я думаю, що спочатку виграватиме Ф'юрі, а Усик забере другу половину бою. Тому я вважаю, що тут буде близьке суддівське рішення чи нічия окремим рішенням", - сказав Хантер в інтерв'ю YouTube каналу Behind The Gloves.

Нагадаємо, що Майкл Хантер та Олександр Усик раніше вже зустрічалися на рингу. У 2017 році українець переміг американця одноголосним рішенням суддів, тоді боксери виступали у першій важкій вазі.

Раніше Тайсон Ф'юрі повідомив, що вже знайшов заміну українцю на випадок скасування бою з Олександром Усиком.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 232
Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close