Трамп попросив суд відкласти на місяць розгляд його справи
12.04.2023 10:05 964
Трамп попросив суд відкласти на місяць розгляд його справи

Екс-президент попросив відкласти розгляд позову щодо наклепу від Джин Керолл на місяць через увагу ЗМІ до звинувачень проти нього.

Колишній президент США Дональд Трамп попросив суд Манхеттена відкласти судовий розгляд у справі про наклеп, призначений на 25 квітня, на чотири тижні, повідомляє Reuters.

Адвокати Трампа вважають, що перенесення необхідне через підвищену увагу до звинувачень проти екс-президента у ЗМІ.

Захисники Трампа наполягають, що, згідно з його правом на справедливий судовий розгляд, необхідний період "охолодження" після "потоку упередженого висвітлення у ЗМІ" та обвинувального висновку прокуратури у справі про фальсифікацію документів.

Засідання має відбутися за позовом про наклеп від письменниці та колумністки Джин Керролл, яка звинуватила Трампа у зґвалтуванні у 1990-х роках. Позов був поданий після того, як екс-президент заперечував її звинувачення проти нього.

Нагадаємо, 4 квітня Трампа звинуватили у фальсифікації ділової документації першого ступеня за 34 епізодами. У прокуратурі вважають, що кінцевою метою фальсифікацій було приховування інформації, яка могла стати на заваді перемозі Трампа на президентських виборах у 2016 році.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 964
Рейтинг: 4.0/3
Всего комментариев: 0
avatar
close