Російські дипломати звинуватили Україну у підготовці хімічної зброї
Російські дипломати звинуватили Україну у підготовці хімічної зброї

Посольство РФ у Великій Британії опублікувало зняте українськими бійцями відео, стверджуючи, що вони готують хімічну зброю.

Посольство Росії у Великій Британії звинуватило Україну в підготовці хімічної зброї. Представництво опублікувало у Twitter відео бійців у Соледарі, на якому, як стверджують пропагандисти, ЗСУ показали газові балони з отруйними речовинами.
 
Російські дипломати стверджують, що відео, опубліковане українськими військовими, начебто показує, що вони готуються використовувати заборонені ООН боєприпаси проти російських військових. Зазначається, що літери "OБ" позначають отруйний боєприпас.
 
До речі, влітку Посольство РФ у Британії закликало повісити азовців, заявивши, що вони "заслуговують на принизливу смерть". 
 
Раніше відео було опубліковано тактичною групою аеророзвідки Мадяр, але, судячи з підпису, що супроводжувало його, пост носив швидше жартівливий характер щодо долі ворога на полі бою.
 
Нагадаємо, у грудні у ВМС повідомляли, що РФ на українських захисників у східній частині країни скидає хлорприкринові гранати.
Добавил: Loci
Категория: Россия 164
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close