Олена Зеленська розповіла про хлопця 19-річної доньки
06.03.2024 13:10 2107
Олена Зеленська розповіла про хлопця 19-річної доньки

Зеленська не стала вдаватися в подробиці. Вона не уточнила ні імені, ні віку молодого чоловіка, ні того, чим він займається.

Перша леді України Олена Зеленська розповіла про бойфренда їхньої з президентом 19-річної доньки. Про нього вона повідомила в інтерв'ю британському журналісту Пірсу Моргану.

За її словами, обранець Олександри родом з Маріуполя. Він разом з батьками ховався в бомбосховищі від російських обстрілів до того, як їм вдалося покинути окуповане місто.

"Моя донька дивилася фільм разом з бойфрендом, який родом із Маріуполя. Він і його батьки ховалися в підвалі одного з будинків кілька тижнів перед тим, як їм вдалося виїхати. Він бачив на власні очі, як вбили його сусідів", - поділилася перша леді.

Олена Зеленська також розповіла, що Олександра та її хлопець разом побували на прем’єрі документального фільму "20 днів у Маріуполі", який номіновано на премію Оскар.

Перша леді зізналася, що їм було важко дивитися фільм, оскільки хлопець став свідком подій, які вже травмували його.

"Я запитала її, як вона витримала це, і вона зізналася, що плакала. Він теж плакав. І інші люди в кінотеатрі плакали", - поділилася вона.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 2107
Рейтинг: 4.2/5
Всего комментариев: 0
avatar
close