Ми зробимо пропозицію Ф'юрі, але переговорів не буде - промоутер
Ми зробимо пропозицію Ф'юрі, але переговорів не буде - промоутер

Організатори боксерського шоу у Саудівській Аравії одразу повідомили британця про неприйнятність його шантажу.

У Саудівській Аравії не хочуть грати в ігри з Тайсоном Ф'юрі. Організатори великого боксерського шоу, яке має відбутися у грудні, одразу попередили, що не торгуватимуться з британським чемпіоном світу.

Голова відділу боксу компанії Skills Challenge Promotion Амер Абдалла повідомив, що вони планують зробити пропозицію володарю поясу WBC, однак організація не вестиме перемов з британцем. Сума буде остаточною і ґрунтуватиметься на його результатах і досягненнях.

"Ф'юрі хоче битися найближчим часом. Якщо він проведе бій у вересні або жовтні і дасть згоду на бій у грудні, тоді ми будемо раді зробити йому пропозицію і обговорити це.

Алекс, промоутер Усика, правильно сказав, що ми зробимо пропозицію Ф'юрі найближчим часом. Це буде преміальна пропозиція, заснована на його гідності та багато чому іншому. Це буде гідна ціна. Ми ще ніколи нікого не образили своєю пропозицією. Коли принц Халід робить пропозицію, вона завжди гідна. Із цим не буде проблем.

Можу сказати, що пропозиція буде, але не буде переговорів. Ми хочемо провести бій і все, що можемо запропонувати, буде на столі. Я б не став ніколи нікого ображати, але цього разу буде так - ось наша пропозиція, прийми або відмовся! Ми саме так ведемо наш бізнес. То чи будуть переговори про гроші? Відповідь - ні", - наводить слова промоутера Boxing Social.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 454
Рейтинг: 4.5/2
Всего комментариев: 0
avatar
close