Ломаченко нікого не поб'є у легкій вазі - екс-чемпіон світу
Ломаченко нікого не поб'є у легкій вазі - екс-чемпіон світу

Тімоті Бредлі дав пораду українському боксеру для успішного продовження спортивної кар'єри.

Василю Ломаченку треба змінити вагову категорію, а саме повернутися до другого напівлегкого дивізіону. Так вважає колишній чемпіон світу Тімоті Бредлі.

На його думку український боксер не зможе виграти титул абсолютного чемпіона світу у легкій вазі, адже не зможе перемогти усіх представників цього дивізіону.

"Йому слід спуститися у другу напівлегку вагу, адже він нікого не зможе побити в легкій. Він не зможе перемогти топових хлопців. Ломаченко не поб'є Шакура Стівенсона і, чорт забирай, точно не поб'є Джервонту Девіса. Він не поб'ється з "Танком", цього не станеться.

Так чому б йому не спуститися в другу напівлегку вагу і не спробувати зібрати всі пояси там? У цьому є сенс. У легкій вазі є Кішон Девіс, Абдулла Мейсон. Абдулла молодший, але в легкій вазі багато талантів, які доставлять Ломаченку серйозні проблеми.

Тож спускайся в другу напівлегку вагу. Ти хочеш стати абсолютним чемпіоном, брате? Давай подивимося, чи зможеш ти зробити це в другій напівлегкій вазі, а не в легкій", - сказав Бредлі в інтерв'ю YouTube-каналу TRU MEDIA TODAY USA BOXING.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 462
Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close