Кремль поскаржився на США через інтенсивну війну
Кремль поскаржився на США через інтенсивну війну

Триває лінія на недопущення якогось навіть гальмування бойових дій в Україні, обурився Дмитро Пєсков.

Інтенсивність бойових дій на території України не знижується нібито через позицію США. З таким твердженням виступив спікер Кремля Дмитро Пєсков на брифінгу в понеділок, 20 березня.

"Поки ми з вами бачимо, і видно це неозброєним оком, що триває лінія на недопущення якогось навіть гальмування бойових дій. Про це Вашингтон - і Держдепартамент, і Радбез американський - говорить відкрито і офіційно", - сказав він у відповідь на запитання, чи може Китай стати посередником між РФ та США для врегулювання ситуації навколо України. Представника Кремля запитали про це у контексті майбутнього візиту голови КНР Сі Цзіньпіна до Росії.

Він звернув увагу на слова координатора зі стратегічних комунікацій у Раді національної безпеки Білого дому Джона Кірбі, який негативно відреагував на можливі заклики до перемир'я в Україні за підсумками зустрічі президента РФ Володимира Путіна та голови КНР Сі Цзіньпіна.

Пєсков вважає, що США мають намір "далі затягувати та загострювати конфлікт".

"США дійсно дотримуються своєї позиції, яка спрямована на подальше провокування конфлікту, на перешкоджання зниженню інтенсивності бойових дій і на подальше накачування України різними системами і видами озброєнь", - резюмував спікер Кремля.

Нагадаємо, Росія втратила понад 165 тисяч солдатів убитими в Україні. Тільки за добу 19 березня було "відмінусовано" ще 700 окупантів.
Добавил: Loci
Категория: Россия 194
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close