Батько Хейні схвалив бій сина з Ломаченком
Батько Хейні схвалив бій сина з Ломаченком
Білл Хейні розповів про націленість Девіна саме на поєдинок проти українського боксера.

Білл Хейні, батько та тренер абсолютного чемпіона світу у легкій вазі Девіна Хейні, поділився думкою про можливий поєдинок свого сина з Василем Ломаченком.

За словами фахівця, американська команда зацікавлена ​​у тому, щоб провести бій проти українця.

"Ломаченко - чудовий боєць, але ми бачили, як він програв значно більшому Теофімо Лопесу в 2020 році. Здавалося, що Теофімо важить на 7, якщо не на 9 кілограмів більше, ніж Лома.

Ми розглядаємо Ломаченка як наступного суперника для Девіна. Давайте зробимо це. Ми не дивимося на інших опонентів, і він також. Я знаю, що мені не дадуть змоги анонсувати цей бій. Але ми маємо компанію Top Rank, яка готова його влаштувати. У нас є транслятор в особі ESPN, зацікавлений у цьому та якому подобається ідея проведення цього поєдинку. Вони стояли за обома боями Девіна з Джорджем Камбососом.

Якщо Ломаченко буде наступним, нам не треба бігти попереду паровоза щодо того, що подумають люди. Головне - битися з такою людиною. Він має чудову команду. Батько Ломаченка - приголомшливий тренер. Це буде добрий бій. Ми з нетерпінням на нього чекаємо", - наводить слова Хейні-старшого Boxing News 24.

Раніше повідомлялося, що представники Ломаченка та Хейні ведуть переговори про організацію бою.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 114
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close