ЗСУ наступають біля Бахмута, є успіх на півдні
ЗСУ наступають біля Бахмута, є успіх на півдні

Українська армія просувається на Бахмутському напрямку, а також закріплюється на досягнутих рубежах на ділянці Новоданилівка-Новопрокопівка.

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на двох напрямках - Бахмутському та Мелітопольському. Про це 31 серпня повідомив Генеральний штаб.

Зазначається, що українські війська мали успіх в напрямку Новоданилівка-Новопрокопівка, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

На Бахмутському напрямку ЗСУ продовжують наступати дії південніше міста Бахмут, закріплюються на досягнутих рубежах.

Протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії в районах Мар’їнки, Старомайорського Донецької області та Вербового Запорізької області.

"Ворог зазнає значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, застосовує резерви", - наголосили у Генштабі.

Крім того, Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ на Лиманському та Бахмутському напрямках: тут ворог атакував в районах Новоєгорівки та Білогорівки Луганської області, Кліщіївки, Курдюмівки Донецької області, успіху не мав. Тривають важкі бої.
Добавил: Loci
Категория: Украина 312
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close