SHOWER PACK — сухі душі для комфорту українських захисників
SHOWER PACK — сухі душі для комфорту українських захисників

Компанія Shower Pack — українське підприємство, що спеціалізується на виробництві та продажу продукції для польової гігієни. Його місія — забезпечити комфортні умови та можливість догляду за собою для українських військових та захисників в екстремальних побутових умовах.

Історія створення бренду сягає 2017 року, коли було розпочато роботу з продажу засобів польової гігієни. У 2022, після початку повномасштабного вторгнення, компанія розробила власну унікальну продукцію під назвою Shower Pack. Засновниками стартапу стали батько та донька, які побачили потребу армії у якісних та зручних засобах особистої гігієни.

Асортимент товарів магазину компанії

Основний і найбільш популярний продукт від українського бренда — сухі душі. Це компактні та мобільні одноразові набори, що дозволяють швидко помитися без доступу до водопровідної води.

Ключовим елементом таких душів є унікальна пінна рукавиця, розроблена спеціально компанією Shower Pack. Вона виготовляється в Іспанії за спеціальною технологією і просочується гіпоалергенним пінним гелем з двох сторін. Цієї рукавиці вистачає, щоб ретельно помити все тіло дорослої людини.

До базового набору сухого душу входять: пінна рукавиця та два великі рушники зі спанбонду. 

Також є декілька різновидів таких душів:

  • військовий — класичний варіант у непримітній упаковці;
  • з додатковим пакетиком технічної води;
  • медичний — велика пачка з 7 пінними рукавицями;
  • для рук і ніг — мініатюрний набір для часткового миття.

Окрім сухих душів, компанія пропонує додаткові товари для комфорту військових. Це одноразові грілки для підтримки тепла взимку — вони зігрівають при контакті з киснем до 8 годин.

Також в асортименті є натуральна косметика Marie Fresh для догляду за обличчям в польових умовах: тонік, пінка для вмивання та живильний крем.

Переваги продукції

Сухі душі та інші товари мають низку переваг, які роблять їх оптимальним вибором для забезпечення побутового комфорту наших хлопців:

  • Засоби компактні та мобільні — їх легко транспортувати навіть у наплічнику чи внутрішній кишені.
  • Продукція якісна та безпечна — пінний гель для рукавиць гіпоалергенний, а косметика на натуральній основі.
  • Товари максимально зручні у використанні. Наприклад, сухий душ не потребує змивання чи додаткової води.

Тобто продукти оптимально адаптовані до реалій військових та важких умов перебування на передовій.

Соціальна місія та відповідальна діяльність компанії

Компанія Shower Pack демонструє гарний приклад соціально-відповідального бізнесу в Україні.

Перш за все, підприємство чесно сплачує всі податки, зарплати працівникам та митні платежі. Завдяки цьому вітчизняний виробник підтримує економіку та бюджет України в скрутний час війни. Компанія офіційно оформила 15 робочих місць, даючи заробіток українським сім'ям.

Крім того, Shower Pack регулярно надає безкоштовну допомогу армії та військовим шпиталям у вигляді своєї інноваційної продукції для особистої гігієни. Тільки за перші 6 місяців 2022 року компанія передала понад 5000 одиниць товарів загальною вартістю 500 000 грн. Це дозволяє поліпшити побут наших бійців на передовій.

Також діють суворі стандарти щодо закупівлі сировини та матеріалів — компанія співпрацює лише з перевіреними та сумлінними постачальниками, що забезпечує впевненість у бездоганній якості та безпечності готової продукції.

Таким чином, компанія Shower Pack послідовно реалізує місію соціальної відповідальності бізнесу, всіма своїми діями сприяючи розвитку України.

Добавил: Loci
Категория: Статьи 883
Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close